Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο ακόμα νεκρούς σε τροχαίο δυστύχημα θρηνεί η χώρα, καθώς δύο συμπολίτες μας βρήκαν τραγικό θάνατο... τσάμπα και βερεσέ. Ενα ταξί με τρεις επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει στο 82ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έσπευσε να ακινητοποιήσει το όχημά του στη ΛΕΑ για να βγει έγκαιρα αυτός και οι επιβάτες, όπως κι έγινε, και γλίτωσαν τα χειρότερα. Η τραγωδία ωστόσο, ακολουθούσε λίγα μέτρα και λίγα δευτερόλεπτα πιο πίσω.

Ενα όχημα που ακολουθούσε την πορεία του ταξί, έκοψε ταχύτητα με τον οδηγό του να επιχειρεί προφανώς να σταματήσει σιγά σιγά για να βοηθήσει τους επιβάτες του ταξί. Για κακή του τύχη, ο επόμενος που ακολουθούσε δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το σταμάτημα του προπορευόμενου οχήματος κι έπεσε πάνω του με όλα τη φόρα που είχε. Τραγικό αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ακολουθούσαν την πορεία του φλεγόμενου ταξί...

Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το korinthostv.gr είναι συγκλονιστικές

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA