Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο πρώην εργοδότη του στην Καβάλα και θα βρεθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή αύριο Τρίτη. Ο 25χρονος «μετάνιωσε, είναι συντετριμμένος», ωστόσο, «δεν υπάρχει βρασμός ψυχής, δεν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο», δηλώνει ο δικηγόρος του.

Ο 25χρονος δολοφόνος του πατέρα των 2 ανήλικων παιδιών από τη Χρυσούπολη της Καβάλας, έστησε ενέδρα και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ έξω από το εργοστάσιο που δούλευε. Ο δράστης οδηγήθηκε λίγο μετά της 11:00 σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας. Εκεί αφού μπήκε στο γραφείο του ανακριτική που έχει αναλάβει την υπόθεση αιτήθηκε προθεσμίας την οποία και έλαβε. Ετσι θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο το πρωί στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

«Δεν σημάδεψε, πυροβόλησε για εκφοβισμό»

«Δεν σημάδεψε αλλά ήταν ένας πυροβολισμός από απόσταση που έγινε για εκφοβισμό του θύματος» είπε ο συνήγορος του 25χρονου στις δηλώσεις του. Παράλληλα, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, ο 25χρονος δράστης «δεν γνώριζε όχι από κυνήγι, αλλά δεν γνώριζε καν να κρατάει όπλο», ενώ επιμένει στον ισχυρισμό για bullying που είχε δεχθεί από το θύμα.

Αναφορικά με τα θέματα που φημολογούνταν πως είχαν προκύψει στο εργασιακό τους περιβάλλον, καθώς είχε ακουστεί ότι το θύμα ευθυνόταν για την απόλυσή του από το εργοστάσιο, ο δικηγόρος δεν τις επιβεβαίωσε, όμως μίλησε για προστριβές που είχε ο 52χρονος με τον αδελφό του δράστη με τον οποίο γνωρίζονταν από το κυνήγι. «Αυτός (σ.σ.: ο αδελφός του δράστη) ήταν που είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα αλλά και προστριβές» είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο η αφορμή για την δολοφονία ήταν ένας «έντονος λεκτικός διαπληκτισμός» που είχε ο αδερφός του 25χρονου δράστη με το 52χρονο θύμα το βράδυ πριν την δολοφονία τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου. «Αυτό μεταφέρθηκε στον δράστη και αυτό τον οδήγησε να πυροβολήσει» υποστήριξε ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δράστη.

Οπως είπε, ο 25χρονος «μετάνιωσε, είναι συντετριμμένος» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει βρασμός ψυχής, δεν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο». Επιχειρώντας, δε, να περιγράψει τον πελάτη του ως έναν φιλήσυχο νεαρό είπε ότι «δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και οι αστυνομικοί έχουν πέσει από τα σύννεφα για τον πελάτη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA