Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το περιστατικό από γνωστό καφέ – μπαρ στη Μύρινα της Λήμνου, όπου κάποιοι τουρίστες αποφάσισαν να πληρώσουν τον λογαριασμό τους με φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν δύο ζευγάρια, αφότου ήπιαν τον καφέ τους, άφησαν χρήματα στο τραπέζι κι έφυγαν, κάνοντας νόημα στην υπάλληλο. Όπως εξήγησε ο ιδιοκτήτες της επιχείρησης στον FM100, λίγα λεπτά αργότερα, όταν η υπάλληλος πλησίασε το τραπέζι προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα και να καθαρίσει, διαπίστωσε ότι, αυτό που τής είχαν αφήσει δεν ήταν κανονικά χαρτονομίσματα αλλά οι φωτοτυπίες τους- και μάλιστα από τη μία μόνο πλευρά.

Διαβάστε ακόμη: Μεσσηνία: Οι αντιφάσεις του πατέρα για το «σύνδρομο ανατάραξης» του μωρού - Από το «ήταν η κακιά στιγμή» στο «εγώ φταίω»

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, οι τουρίστες – πελάτες δεν έδιναν την εικόνα «τσαμπατζήδων». Ήταν ηλικίας γύρω στα 55 με 65, καλοντυμένοι και γλυκομίλητοι. Όση ώρα έκατσαν να πιούν τον καφέ τους στο κατάστημα, δεν κίνησαν υποψίες. «Πιστεύω ήταν Σκανδιναβοί και λογικά έφυγα την Κυριακή από τη Λήμνο», σημείωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA