Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιχείρηση της Αστυνομίας με ανταλλαγή πυροβολισμών και έναν τραυματία πραγματοποιήθηκε το πρωί μέσα στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Ισχυρές δυνάμεις της Ασφάλειας της ΕΚΑΜ και των ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έφοδο σε δωμάτιο της φοιτητικής εστίας προκειμένου να συλλάβουν έναν Αλβανό για υπόθεση ναρκωτικών, ο οποίος άγνωστο με ποιόν τρόπο διέμενε εκεί και το χρησιμοποιούσε για διακίνηση. Οι πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνδρα έφτασαν εδώ και καιρό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών, για την οποία χθες και προχθές έκαναν εφόδους σε διάφορα σημεία και συνέλαβαν συνολικά εννέα άτομα.

Τελευταίο άφησαν τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ιδιαίτερα σκληρός και επικίνδυνος κακοποιός, και από την παρακολούθησή του διαπίστωσαν πως διέμενε στην φοιτητική εστία αυτό το διάστημα. Ετσι πραγματοποίησαν σήμερα την επιχείρηση για την σύλληψή του, όμως ο Αλβανός κακοποιός φαίνεται πως αντιλήφθηκε τους άνδρες της ΕΚΑΜ και των ΟΠΚΕ πριν εισβάλουν στο δωμάτιο, διέφυγε από κάποιο παράθυρο και βρέθηκε κυριολεκτικά στην πλάτη αστυνομικών της Ασφάλειας που είχαν καλύψει την περιοχή γύρω από το κτήριο.

Εκεί, και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, σημειώθηκε ένοπλη συμπλοκή με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στην συνέχεια σε νοσοκομείο. Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες στο κτήριο της φοιτητικής εστίας, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει και έρευνα για το πώς διέφυγε ο ύποπτος και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA