Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μαζί με την αδερφή της Δήμητρα και τη μητέρα της Ελένη, ετοιμάζουν δημόσια επιστολή «καταγγελία» εναντίον συγκεκριμένων δημοσιογράφων για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Η οικογένεια «ετοιμάζει αντεπίθεση» και δεν αποκλείεται να κατηγορήσει δημοσιογράφους και δικηγόρους για «παράνομες πράξεις». «Ο κ. Κούγιας έχει προαναγγείλει πως για την ουσία της υπόθεσης δεν θα μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες και δεν το κάνει. Απλά μιλάει για τα γύρω γύρω και όταν υπάρχει όχληση για την ουσία της υπόθεσης βγάζει Δελτία Τύπου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ανέφερε πως η οικογένεια Πισπιρίγκου ετοιμάζει αντεπίθεση. «Πρώτη φορά μετά από καιρό θα ακούσουμε τις τρεις κυρίες ενωμένες να μιλούν δημόσια. Οχι μέσω καμερών. Γράφεται μία εκτενέστατη ανακοίνωση που θα έχει την υπογραφή ή μόνο της Ρούλας ή και των τριών. Σε αυτή την επιστολή θα κατονομάζουν δημοσιογράφους και δικηγόρους για συγκεκριμένες πράξεις με λάθη, νόμιμες ή παράνομες. Θα κατηγορήσουν δικηγόρους και δημοσιογράφους για παράνομες πράξεις. Θα πουν οι τρεις κυρίες ότι ο τάδε δημοσιογράφος, ο τάδε δικηγόρος έκαναν αυτά και αυτά, πήραν λεφτά και δεν τα έδωσαν. Ετοιμάζεται αντεπίθεση με ονόματα και στοιχεία για συγκεκριμένες, πιθανώς και παράνομες καταστάσεις». 

Διαβάστε ακόμη: Κουσουλός για Κούγια: «Με την τακτική του αυτή η Πισπιρίγκου δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας» 

Πάτρα: Αποσφραγίστηκε το σπίτι 

Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης (27/9) αποσφραγίστηκε το οίκημα όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη και η Ευγενία Κούτρα, στην οδό Μπιζανίου, στην Πάτρα. Το σπίτι άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας σπιτονοικοκυράς. Επίσης έγινε καταγραφή των αντικειμένων που υπήρχαν στο οίκημα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA