Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτή είναι η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη μαζί με άλλα άτομα στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε το πρωί της Τρίτης στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Μπορεί οι αστυνομικοί να προχώρησαν σε 22 συλλήψεις, ανάμεσά τους και μια σπείρα Αλβανών, για όπλα και ναρκωτικά, όμως αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων ήταν η σύλληψη μιας συναδέλφου τους, η οποία δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στη φοιτητική εστία

Διαβάστε ακόμηΖωγράφου: Επί 5 χρόνια «σκληροί» ποινικοί είχαν κάνει ορμητήριο τον 4ο όροφο της Φοιτητικής Εστίας

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου και ερευνάται αν έδινε πληροφορίες στη σπείρα των κακοποιών, καθώς φέρεται να διατηρεί σχέση με έναν αλλοδαπό. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη αν η δόκιμη αστυφύλακας ενημέρωνε τους συλληφθέντες για επικείμενες έρευνες και εφόδους των αστυνομικών στην φοιτητική εστία της Πολυτεχνιούπολης στου Ζωγράφου

Ανθυπαστυνόμος που δεν αισθανόταν καλά πυροβόλησε τον Αλβανό κακοποιό

Πάντως, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, μια γυναίκα ανθυπαστυνόμος που δεν αισθανόταν καλά, ενημέρωσε τους συναδέλφους της ότι ήθελε να βγει έξω και τότε ήρθε τετ α τετ με τον Αλβανό κακοποιό, γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά και εντάλματα σύλληψης. Κατά την έξοδό της, διασταυρώθηκε με τον Αλβανό κακοποιό, ο οποίος της επιτέθηκε! Η ανθυπαστυνόμος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έβγαλε το υπηρεσιακό της όπλο και τραυμάτισε τον κακοποιό, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές. Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείεςόπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός από την πλευρά της διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Οι συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου

Πάντως, σε στέκι παρανομίας είχαν μετατραπεί οι παλιές φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, αφού κακοποιοί είχαν καταλάβει τον 4ο όροφο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σήμερα σε μία ακόμη επιχείρηση και να συλλάβουν συνολικά 22 άτομα. Η αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, παρουσία Εισαγγελέα, και έγινε και σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA