Μενού
kakopooihsh
Βρέφος | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέας ο 20χρονος πατέρας, που κατηγορείται για την πρόκληση κακώσεων στο 4 μηνών βρέφος, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Στον 20χρονο έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της μη εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 μέρες. 

Διαβάστε ακόμη: Λαμία: Κόλαφος το πόρισμα κατά των γιατρών για τον θάνατο της 14χρονης

Η σύζυγος του 20χρονου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ενώ μετά τις απολογίες, αμφότεροι αποχώρησαν σε κλίμα έντασης. Για την προσωρινή του απελευθέρωση ο 20χρονος πατέρας κατέβαλε εγγύηση 2.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, το 4 μηνών βρέφος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Το βρέφος έχει αποσωληνωθεί και παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Σεπτεμβρίου, στο χωριό Αετός του δήμου Τριφυλίας, που είναι σε απόσταση μισής ώρας από την Κυπαρισσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η μητέρα εργαζόταν εκείνη την ώρα και ο πατέρας επικοινώνησε μαζί της λέγοντάς της ότι το μωρό δεν είναι καλά. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι το μωράκι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του και πως έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης, κάτι που υποδεικνύει βίαιη συμπεριφορά. Το παιδί παρουσίαζε σπασμούς, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του, καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA