Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γκάζι από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. Ο άνδρας έφερε κρανιογκεφαλικές κακώσεις κι αρχικά εξεταζόταν το ενδεχόμενο να τις αποκόμισε ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που προκάλεσε προφανώς απώλεια αισθήσεων και βίαιη πρόσκρουση στο έδαφος με το κεφάλι. Ωστόσο, ύστερα κι από το πόρισμα του ιατροδικαστή, δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Ετσι λοιπόν, οι Αρχες εξετάζουν δύο σενάρια. Είτε υπήρξε διένεξη με κάποιον ή κάποιους στο σημείο που τον εντόπισαν νεκρό είτε έπεσε θύμα ληστείας, αντιστάθηκε και τον σκότωσαν. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο διακόμισε τον 50χρονο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πάντως το κυρίαρχο σενάριο είναι ότι ο θάνατος του 50χρονου οφείλεται σε συμπλοκή με άγνωστα άτομα μιας και το πορτοφόλι, αλλά και το κινητό του 50χρονου βρέθηκαν στο σημείο. Το πορτοφόλι του δεν περιείχε χρήματα, παρά μόνο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες είχε πληρώσει νωρίτερα στο μπαρ που διασκέδαζε στο Γκάζι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA