Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πλατό της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ έχει μετατραπεί σε... ρινγκ με τις εντάσεις να είναι καθημερινό φαινόμενο και τους καλεσμένους στα πάνελ να διαπληκτίζονται συνεχώς. Σήμερα (29/9) η αφορμή δόθηκε με την υπόθεση-φιάσκο της φοιτητικής εστίας του Ζωγράφου και κατ' επέκταση με την πανεπιστημιακή αστυνομία. Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κι ο Βασίλης Ντούμας, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση για την παρουσία ένστολων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η διαφωνία τους ήταν τόσο έντονη μάλιστα, που παρότι οι παρουσιαστές έκλεισαν το συγκεκριμένο θέμα, ήθελα να πάνε σε διαφημίσεις, τους έκλεισαν τα μικρόφωνα κι αποχώρησαν από το πλάνο, με τους δύο προαναφερθέντες να συνεχίζουν να τσακώνονται!

«Αν ήμουν τώρα φοιτητής και έβλεπα την Αστυνομία μέσα στο Πανεπιστήμιο, που θα έγραφε police και να ήταν μέσα, δίπλα μου, θα ίδρωνα. Δεν τη θέλω μέσα στο σπίτι μου, από έξω», είπε ο κ. Χατζησωκράτης με τον κ. Ντούμα να του απαντά «όταν βλέπετε την αστυνομία έξω από το σπίτι σας, εξεγείρεστε;» με τον κ. Χατζησωκράτη να του ανταπαντά «έξω από το σπίτι μου, όχι μέσα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA