Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχουν προκαλέσει όσα έχουν αποκαλύψει τις τελευταίες ημέρες οι γυναίκες που έχουν πέσει θύματα του μαζικού revenge porn που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα. Ενα από τα θύματα, μία νεαρή φοιτήρια, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (29/9) στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1 και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της ήταν πολύ χειριστικός και δεν πίστευε ότι θα έβλεπε να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές. «Είμαι φοιτήτρια στην Πάτρα, είχα κάνει ένα βίντεο με το τότε αγόρι μου, χωρίσαμε πριν από τρεις μήνες, τρία βίντεο από ότι νόμιζα εγώ και το ένα το είχα κάνει εγώ και του το είχα στείλει πριν μπει φαντάρος», είπε αρχικά το θύμα και στην συνέχεια αποκάλυψε ότι ήταν με τη δική της συναίνεση η καταγραφή των προσωπικών τους στιγμών. «Το ήξερα για τα βίντεο, αλλά δεν ήξερα ότι θα με απειλούσε να τα στείλει όταν του είπα να χωρίσουμε. Από όσο ξέρω τα διέρρευσε από χέρι σε χέρι» ανέφερε χαρακτηριστικά η φοιτητρια μιλώντας με αλλοιωμένη τη φωνή της.

Διαβάστε ακόμη: Καισαριανή: Σύλληψη 15χρονου που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 16χρονο μαθητή

«Εχω δει το ένα βίντεο που μου είπε η κολλητή μου ότι το είδε». Ερωτηθείσα για το αν έχει μιλήσει στους γονείς της, είπε: «Δεν τους έχω μιλήσει, τρέμω στην ιδέα ότι θα το μάθουν, είναι μεγάλοι μένουν στην επαρχία και ξέρετε πως είναι τα πράγματα εκεί».

Ανέφερε ότι «πρέπει να κινηθώ εναντίον του. Το έχω πει στην αδερφή μου, της το έχω επιστευτεί, αλλά φοβάμαι γιατί με απειλούσε ότι θα έβγαζε τα βίντεο έξω και ότι θα μου έκανε κακό», ενώ σημείωσε ότι δεν έχει πάει σε δικηγόρο. «Φοβάμαι για τους γονείς μου, τα πάντα βασικά φοβάμαι, η κοινωνία είναι μικρή», πρόσθεσε σε άλλο σημείο τονίζοντας ότι προσπαθεί να ξεχάσει αυτό που της συνέβη και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της.  Κλείνοντας συμβούλευσε τα κορίτσια να προσέχουν, σημειώντας ότι έχει θυμώσει με τον εαυτό της τώρα που καταλαβαίνει πόσο χειριστικός ήταν ο πρώην σύντροφός της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA