Μενού
ekam
Φωτογραφία αρχείου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τις συμμορίες που δρούσαν εντός του πανεπιστημιακού ασύλου, χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο, καταφύγιο και «μαγαζί» για τις «δουλειές» τους την φοιτητική εστία στου Ζωγράφου. Η δράση τους σοκάρει και σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Open, δύο μέλη της συμμορίας, μπαίνουν σε κατάστημα οπλισμένοι και φορώντας κουκούλες, απειλούν και χτυπούν τον ιδιοκτήτη κλέβοντας τα χρήματα. Μέσα σε μόλις 22 δευτερόλεπτα έχουν ήδη ολοκληρώσει τη δράση τους και έγιναν καπνός.

Η αποδόμηση των εγκληματικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πολύμηνης και συστηματικής έρευνας έπειτα από ευρείας κλίμακας και ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στους χώρους της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου. Συνελήφθησαν 32 μέλη των συμμοριών, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά ενώ ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στη διάπραξη τουλάχιστον 29 ληστειών, καθώς και σε πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως έδρα και ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA