ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/09/2022 15:21

Ειδικό Δικαστήριο: Αθώοι δήλωσαν ενώπιον της Εδρας Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη

Για ψευδείς καταθέσεις έκαναν λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και η πρώην Εισαγγελέας Διαφθοράς - Τι υποστήριξαν ενώπιον της Εδρας - Αμφότεροι δήλωσαν αθώοι

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ειδικό Δικαστήριο: Αθώοι δήλωσαν ενώπιον της Εδρας Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κι Ελένη Τουλουπάκη δήλωσαν αθώοι ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου για τις κατηγορίες που τους καταλογίζονται. «Αρνούμαι την κατηγορία. Παντελώς την αρνούμαι και θα αποδείξω στην πορεία το ψευδές των κατηγοριών» δήλωσε η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, ενώ στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι τοποθετήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης. «Δηλώνω αθώος για τις δυο κατηγορίες. Για την πρώτη κατηγορία για τη μη αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή δεν έχω καμία σχέση και ευθύνη. Τα στοιχεία αυτά κατατέθηκαν στην κυρία Ράικου πριν αντικαταστήσει την κυρία Τουλουπάκη κι εκείνη αποφάσισε να συσχετίσει με την υπόθεση Novartis.

Εδώ θα μπορούσα να κατηγορηθώ ως ηθικός αυτουργός στην παράβαση της κυρίας Ράικου αλλά αυτό θα ήταν αστείο. Θα αντικρούσω τα ψεύδη τους όχι με το λόγο μου κόντρα στο δικό τους λόγο, αλλά με το δικό τους λόγο κόντρα στο δικό τους λόγο. Οπουδήποτε κατέθεσαν, στους αντεισαγγελείς Ζάχαρη και Σοφουλάκη, στη Βουλή, στην ανακρίτρια κυρία Αλεβιζοπούλου έπειτα, είπαν διαφορετικά πράγματα. Οπου κατέθεσαν, κατέθεσαν κάθε φορά και διαφορετικά πράγματα, που αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού. Οσες φορές κι αν καταθέσει κανείς τα ίδια θα πει. Αν ψεύδεσαι με την πάροδο του χρόνου μπερδεύεσαι και αναγκάζεσαι να επινοήσεις νέα ψέματα για να βγεις από το λαβύρινθο των ψευδών σου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ NOVARTIS
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ