Μενού
  • Α-
  • Α+

Πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ. Τόσο τιμολογήθηκε η απώλεια παρθενίας μιας 14χρονης Ρομά, η οποία διέλυσε τον αρραβώνα της με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, ηλικίας 17 ετών. Η οικογένεια του γαμπρού έδωσε αποζημίωση στην οικογένεια της νύφης, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να μην παντρευτούν. Ετσι λοιπόν, όπως επιτάσσει το έθιμο η οικογένεια του αγοριού έπρεπε να αποζημιώσει την οικογένεια του κοριτσιού. Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο κι αναρτήθηκε στο TikTok με αποτέλεσμα να γίνει viral και να διαμοιράζεται ολοένα και περισσότερο.

Το deal έγινε στο Αλιβέρι Βόλου, έναν συνοικισμό Ρομά στην Νέα Ιωνία. «Η οικογένεια αποζημιώνει την οικογένεια που έχει το κορίτσι με το ποσό των 50.000 ευρώ. Από σήμερα οι δρόμοι τους είναι ανοιχτοί. Δεν τους πειράζει κανένας. Τελειώνουμε εδώ, αγαπημένα. Θα είμαστε πάλι αδέρφια», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο «διαμεσολαβητής» του «διαζυγίου» με τον πατέρα της κοπέλας, κρατώντας τις δεσμίδες με τα λεφτά να λέει «άπαντες ελεύθεροι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA