Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης που αγνοείται για 8η ημέρα στην Ευρυτανία. Σήμερα (30/9) αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες με τα σόναρ στην τεχνητή λίμνη για τη σορό της γυναίκας. Ο γιος της Ευρυδίκης αποκάλυψε πως περίπου δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνιση η Ευρυδίκη είχε βρεθεί σε άλλη γέφυρα και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Τότε, ο ίδιος ήταν που την είχε σταματήσει. 

Διαβάστε ακόμη: Ευρυτανία: Τα ερασιτεχνικά λάθη των Αρχών που έριξαν σκοτάδι στις έρευνες - «Την έδερνε 3 μέρες ο άντρας της»

Η Ευρυδίκη, δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο Καρπενησίου με τραύματα που παρέπεμπαν σε ξυλοδαρμό. Ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Καρατσίκης είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA: «Η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο και της περιέθαλψαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς από την εικόνα της και μόνο είχε εμφανή τραύματα, μώλωπες και διάφορα άλλα θλαστικά τραύματα που επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφορία, δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε τα επόμενα 24ωρα μέχρι την εξαφάνισή της». Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Η περιουσία που έλαβε από τη μητέρα της

Στο μεταξύ, μια νέα σοβαρή πληροφορία έδωσε η πεθερά της αγνοούμενης και μητέρα του άνδρα που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της 48χρονης, η οποία μετά την καταγγελία της είχε οδηγήσει στη σύλληψη του άνδρα της και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, χωρίς ωστόσο να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες. H πεθερά της Ευριδίκης, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν γνώριζα πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού. Μένω σε άλλο χωριό και βλεπόμασταν κάποιες Κυριακές, όπου τρώγαμε όλοι μαζί και έδειχναν αγαπημένοι. Δεν μου είχε πει ποτέ κανένας ότι υπήρχαν προβλήματα, αντιθέτως ξέρω πως δεν είχαν κανένα οικονομικό θέμα. Μάλιστα η Ευριδίκη πήγαινε όπου ήθελε, βουνό, νησί, θάλασσα. Είχε την άνεση. Αλλωστε πριν από λίγο καιρό, η μαμά της κληρονόμησε μεγάλη περιουσία και από όσο ξέρω είχε μοιράσει στα παιδιά της και στην Ευριδίκη και στα άλλα της παιδιά ένα σεβαστό ποσό, αλλά δεν γνωρίζω να πω με ακρίβεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA