Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξέπνευσε ο 16χρονος ποδηλάτης που είχε παρασυρθεί την περασμένη Πέμπτη (22/9) από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, ενώ έκανε ποδήλατο στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους. 

Διαβάστε ακόμη: Σπάρτη: Επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τη σύντροφό του την ώρα της σεξουαλικής πράξης σε χωράφι

Ο 16χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Δυστυχώς ο 16χρονος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε σήμερα (30/9), σύμφωνα με το grtimes.gr. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο συγκεκριμένο δρόμου σημειώνονται συχνά ατυχήματα καθώς οι οδηγοί γενικότερα συνηθίζουν να αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο. Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα είχε παρασυρθεί από όχημα ένας 13χρονος, στο Πανόραμα και μία 15χρονη στη Σταυρούπολη, με τον 13χρονο να είναι καλά πλέον στην υγεία του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA