Μενού
ΟΠΚΕ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
(Eurokinissi)
  • Α-
  • Α+

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα 16 από τους 32 συλληφθέντες για τη συμμορία της Πολυτεχνειούπολης. Μάλιστα, φερόμενος ως αρχηγός της εν λόγω συμμορίας που αποτελούσε η μάστιγα της περιοχής του Ζωγράφου, είναι ο 30χρονος Αλβανός με το προσωνύμιο «Εσκο» ο δικηγόρος του οποίου μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News». Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γκαβέλα, ο 30χρονος αρνείται όλες τις πράξεις που του αποδίδονται.

«Βρέθηκε εκεί (σ.σ. στην Πολυτεχνειούπολη) για να δει τον αδερφό του. Μέσω του αδερφού, γιατί ο ίδιος νοσηλεύεται, αρνείται κάθε κατηγορία και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση. Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με αξιόποινες συμπεριφορές», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως σημειώνει ο δικηγόρος, ο πελάτης του «δέχεται ότι πήγαινε στον ευρύτερο χώρο της Πολυτεχνειούπολης για να συναντήσει τον αδερφό του».

Σχετικά με το επεισόδιο με τον τραυματισμό της αστυνομικού, ο Δημήτρης Γκαβέλας σημείωσε: «Έχω ακούσει διάφορες εκδοχές για αυτό. Ο ίδιος λέει ότι δεν την τραυμάτισε. Θα περιμένουμε να αποφασίσει η δικαιοσύνη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA