Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο ακόμη άτομα που σχετίζονται με τη δράση των συμμοριών που είχαν βρει καταφύγιο στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, 27 ετών και οι δύο. Μάλιστα, η 27χρονη ήταν ενταγμένη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα Καλάσνικοφ την περίοδο 2010 - 2011, οι οποίοι έμπαιναν σε σπίτια στα νότια προάστια και παρενοχλούσαν γυναίκες. 

Διαβάστε ακόμη: Ζωγράφου: «Καίνε» τη δόκιμη αστυνομικό οι έρευνες στα κινητά - Μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ. για να δίνει πληροφορίες

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως σε τουλάχιστον μια περίπτωση η 27χρονη, που είχε το ψευδώνυμο «Πιπίλα», ήταν μέσα στο σπίτι, όπου μία γυναίκα έπεσε θύμα κακοποίησης. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 27χρονης βρήκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν σε βιασμούς των ληστών, με την ΕΛ.ΑΣ. να θεωρεί ότι τα κρατούσε ως ενθύμιο. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα υποπολυβόλο και στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως η 27χρονη έχει ενεργό ρόλο στη συμμορία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA