Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Εμίρ Μέτα υπήρξε μέλος της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και σήμερα φέρεται να είναι ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της σπείρας που έβρισκε καταφύγιο στις φοιτητικές εστίες και από εκεί οργάνωνε τις ληστείες και τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο Εμίρ Μέτα, δεν έχει συλληφθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, όμως σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. 

Διαβάστε ακόμηRevenge porn: Δύο γυναίκες και ένας άνδρας στο στόχαστρο των αστυνομικών για το κύκλωμα

Ο 30χρονος, που μίλησε στο Live News στο MEGA, κατηγορείται ότι μαζί με άλλα μέλη των συμμοριών, διέπραξε τρεις ληστείες και ζούσε και εκείνος στις φοιτητικές εστίες. «Είδα από την τηλεόραση να λένε ότι υπάρχει αποτύπωμά μου εκεί και ότι μένω εκεί. Τα έχασα, δεν το περίμενα. Ζω με τους γονείς μου. Τον λόγο που κατηγορούμαι δεν τον ξέρω. Δεν είμαι αυτό που θέλουν να πουν αυτοί», υποστηρίζει ο Εμίρ Ράτα

Ο 30χρονος δεν αρνείται τη φιλική του σχέση με κατηγορούμενο στην υπόθεση της Πολυτεχνειούπολης, τον τότε αρχηγό της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ ενώ παραδέχεται ότι στο παρελθόν είχε συναντηθεί μαζί του, αλλά αρνείται την όποια παράνομη πράξη του καταλογίζουν. «Εκεί έχω πάει γιατί ένας από τους κατηγορούμενους είναι φίλος μου παλιός. Είχα πάει να συναντήσω τον φίλο μου. Το λέω γατί είπαν ότι με είδαν μια εβδομάδα πριν εκεί. Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος 100%, δεν ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να πω κάτι για κάτι που δεν έχω κάνει.. Έχω κάνει ληστείες στο παρελθόν, έχω κατηγορηθεί για αυτό, τις έχω πληρώσει, βγήκα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά, ούτε με συμμορίες ούτε με αρχηγούς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA