ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/10/2022 13:33

Σαντορίνη: Εκπαιδευτικός κάνει μάθημα σε ΕΠΑΛ με μωρό αγκαλιά γιατί δεν βρήκε θέση σε παιδικό σταθμό

Εκπαιδευτικός στη Σαντορίνη και μητέρα ενός παιδιού 20 μηνών δεν βρήκε θέση σε παιδικό σταθμό του νησιού και διδάσκει σε ΕΠΑΛ με το μωρό στην αγκαλιά της - Η γυναίκα μένει μόνη της στο νησί και δεν έχει κάποιον να της κρατήσει το παιδί με αποτέλεσμα να το παίρνει στο σχολείο, σύμφωνα με την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στο νησί

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Σαντορίνη: Εκπαιδευτικός κάνει μάθημα σε ΕΠΑΛ με μωρό αγκαλιά γιατί δεν βρήκε θέση σε παιδικό σταθμό
Βρέφος (Πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

Εκπαιδευτικός στη Σαντορίνη και μητέρα ενός παιδιού 20 μηνών δεν βρήκε θέση σε παιδικό σταθμό του νησιού και διδάσκει σε ΕΠΑΛ με το μωρό στην αγκαλιά της. Η γυναίκα μένει μόνη της στο νησί και δεν έχει κάποιον να της κρατήσει το παιδί με αποτέλεσμα να το παίρνει στο σχολείο, σύμφωνα με την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στο νησί.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Ο δολοφόνος και αυτόχειρας έλεγε στην Αννα πως «θα την πνίξει μαζί με το παιδί»

Η οργάνωση απαιτεί να δοθεί λύση για όλα τα παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών στο νησί. «Εδώ και ένα μήνα σχεδόν, αναγκάζεται να παίρνει στο σχολείο το 20 μηνών αγοράκι της, δεδομένου ότι κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας, ως εκ τούτου είναι μόνη της στο νησί χωρίς καμιά βοήθεια και επιπλέον δεν υπάρχει θέση στο βρεφονηπιακό σταθμό της Σαντορίνης. Έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο σχολείο, στα διαλείμματα, στις εφημερίες, στον Σύλλογο Διδασκόντων ακόμα και την ώρα που παραδίδει μάθημα στα παιδιά του ΕΠΑΛ έχει στην αγκαλιά της και δίπλα της το παιδί της», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ