Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο 58χρονος που κατηγορείται από την 38χρονη σύντροφό του πως την κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι στη Νέα Ιωνία και τη βίασε απειλώντας την με όπλο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ενώ αναμένεται εισαγγελέας και ανακριτής να αποφασίσουν αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης.

Διαβάστε ακόμη: Νέα Ιωνία: Την κρατούσε αλυσοδεμένη και τη βίαζε για 5 μέρες ο σύντροφός της

Η γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, βρίσκεται σε σχέση με τον 58χρονο τα τελευταία χρόνια κατήγγειλε πως την κρατούσε αλυσοδεμένη για τουλάχιστον πέντε μέρες και να την κακοποιούσε σεξουαλικά. Σύμφωνα με το MEGA οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και κάλεσαν τους αστυνομικούς με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στο διαμέρισμα της Νέας Ιωνίας. Ο 58χρονος απάντησε στους αστυνομικούς ότι «όλα είναι καλά», όμως εκείνοι διέκριναν τη γυναίκα μέσα στο σπίτι, η οποία τούς έκανε νοήματα. Ετσι, μπήκαν στο σπίτι και ρώτησαν τη γυναίκα τι συμβαίνει με εκείνη να τους καταγγέλλει ότι ο άνδρας τη βίαζε με την απειλή όπλου. Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι, βρέθηκαν μια καραμπίνα, φυσίγγια, δύο πιστόλια και ένα όπλο με διόπτρα και δίποδο. Ο 58χρονος είχε άδεια μόνο για την καραμπίνα.

Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης και νόμου περί όπλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA