Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και το δεύτερο πρόσωπο, ένας 19χρονος, που σύμφωνα με καταγγελία 21χρονης Σουηδής, φέρεται να συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό της στα Χανιά. Ο συγκεκριμένος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητούταν από τις αρχές, που έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου για την ίδια υπόθεση. Μάλιστα ο 22χρονος, φερόμενος ως δράστης στον καταγγελλόμενο βιασμό, το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο γραφείο του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε διορία μέχρι και την Τρίτη ώστε να απολογηθεί, ενώ έως και τότε θα κρατείται.

Διαβάστε ακόμη: Χανιά: Ποινική δίωξη στον 22χρονο που κατηγορείται για βιασμό Σουηδής

Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται τον δικηγόρο του φερόμενο ως δράστη, υποστήριξε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά με τη συναίνεση της 21χρονος Σουηδής. Ωστόσο ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας. Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί, λόγω μέθης καθώς και ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Η 21χρονη, κατήγγειλε στις Αρχές ότι γνώρισε τους δύο άντρες σε νυκτερινό κατάστημα της πόλης όπου διασκέδαζαν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της, προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στο κατάλυμα που διέμενε στην περιοχή του Γερανίου του Δήμου Πλατανιά, ωστόσο, όπως υποστήριξε, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία κα την κακοποίησαν σεξουαλικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA