ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/10/2022 20:04

Μύκονος: Παραισθησιογόνες σοκολάτες έστειλαν στο νοσοκομείο 5 άτομα

Στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου έχουν καταλήξει τουλάχιστον πέντε οικιακοί βοηθοί λόγω παραισθήσεων - Θύτες τα ξεχασμένα γλυκά που άφηναν πίσω τους πελάτες σε βίλες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μύκονος: Παραισθησιογόνες σοκολάτες έστειλαν στο νοσοκομείο 5 άτομα
Πηγή: Shutterstock
Ανάγνωση:

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μύκονο καθώς τουλάχιστον πέντε περιστατικά έχουν καταγράφει το τελευταίο διάστημα στις ιδιωτικές κλινικές και στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με θύματα οικιακές βοηθούς που δοκίμασαν σοκολάτες ή άλλα γλυκά με παραισθησιογόνες ουσίες που άφηναν πίσω τους πελάτες από ενοικιαζόμενες βίλες. Οι οικιακές βοηθοί χωρίς να γνωρίζουν τι περιείχαν τα γλυκίσματα, τα δοκίμαζαν, με αποτέλεσμα να υφίστανται παραισθήσεις!

Video Loading...

Συγκεκριμένα, οι σοκολάτες που υπήρχαν ξεχασμένες στα ψυγεία ή σε άλλα σημεία των πολυτελών επαύλεων περιείχαν ψιλοκυβίνη. Οι επιδράσεις της ψιλοκυβίνης είναι γενικά παρόμοιες με εκείνες του LSD. Οι πιθανές επιδράσεις της ψιλοκυβίνης περιλαμβάνουν ευφορία, γαλήνη, πνευματική αφύπνιση, γρήγορα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, αποπραγματοποίηση, ή το αίσθημα ότι το περιβάλλον δεν είναι πραγματικό, οπτική αλλοίωση και παραμόρφωση, όπως φωτοστέφανα και έντονα χρώματα, μειωμένη συγκέντρωση και ασυνήθιστες σωματικές αισθήσεις ή ψευδαισθήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΛΥΚΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ