Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 33χρονος που απήγαγε, ξυλοκόπησε, βίασε και αποπειράθηκε να πυρπολήσει την 28χρονη πρώην σύζυγό του. Ο άνδρας περίμενε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της στην Αλμυρή Κόρινθο και δια της βίας την έβαλε στο ΙΧ, κλείδωσε τις πόρτες και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Στη συνέχεια την οδήγησε σε απόμερο μέρος και επιχείρησε να την πυρπολήσει ενώ στη συνέχεια την έγδυσε, την πήγε στο σπίτι των γονιών του και τη βίασε

Διαβάστε ακόμη: Κόρινθος: 33χρονος απήγαγε και αποπειράθηκε να πυρπολήσει 28χρονη

Η 28χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών τρομοκρατημένη βρήκε τη δύναμη να φτάσει αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και να καταγγείλει το περιστατικό, με τον 33χρονο να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στον εισαγγελέα. Η δικηγόρος του 33χρονου δράστη, Ιωάννα Ασπροτοταμίτη μίλησε στο MEGA και υποστήριξε ότι «ο εντολέας αρνείται τις κατηγορίες όπως του απαγγέλλονται. Κάθε περίπτωση πρέπει να ελέγχεται ξεχωριστά». «Δεν υπήρξε βιασμός και καμία παραβίαση της γενετήσιας ελευθερίας», υποστήριξε η δικηγόρος του δράστη και συνέχισε για το ζήτημα του ξυλοδαρμού: «Το θέμα είναι ότι αφού δεν έχει βγει το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν γίνεται να λέγονται τόσες υπερβολές» είπε η δικηγόρος του 33χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA