Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Αστυνομικό Μέγαρο προσήλθε το πρωί της Τρίτης ο δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού της 21χρονης Σουηδέζας στα Χανιά. Ο 19χρονος έφτασε με την παρουσία της συνηγόρου του. Μετά την καταγγελία της 21χρονης κοπέλας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ ο 19χρονος, που είχε ταυτοποιηθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή, αναζητούνταν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, οπότε και έληξε το αυτόφωρο, σύμφωνα με το neakriti.gr

Διαβάστε ακόμη: Χανιά: Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με κομμένο τον λαιμό του

Σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Χανίων ο 23χρονος που κατηγορείται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, μαζί με έναν 19χρονο φίλο του ασέλγησαν σε βάρος μιας 21χρονης Σουηδέζας. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε πως όχι απλά κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και επιπλέον τη φωτογράφισε ενώ ήταν ημίγυμνη. Σε βάρος του 23χρονου συλληφθέντα, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκαν διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντιδράσει λόγω μέθης, για σωματικές βλάβες, καθώς και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Χανιά: Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Το ιατροδικαστικό πόρισμα διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και από κει στην Εισαγγελία, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, ο 23χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια. Η  ιατροδικαστική γνωμάτευση έδειξε ότι επρόκειτο για «βιασμό κατά φύση».Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 23χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA