Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινή γνώμη από το φρικτό διπλό φονικό στην Καβάλα, με τραγική φιγούρα να αποτελεί η μητέρα της 31χρονης που δολοφονήθηκε μαζί με το παιδί της από τον πρώην 56χρονο σύντροφο της, ενώ ξέσπασε για τον δράστη και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι είναι θαμμένος σε νεκροταφείο, όπου βρίσκονται δικοί της άνθρωποι. Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε ότι «αυτόν τον θάψανε στο χωριό μας. Εγώ θέλω να τον βγάλουν από το χωριό μας».

Παράλληλα, ανέφερε πως «από τα μνήματα εκείνα, έχω τη μάνα μου εκεί πέρα, θα έχω και αύριο τον πατέρα μου. Εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω εκεί πέρα που είναι και αυτός. Θέλω να τον βγάλουν». «Δεν αντέχω να είναι στο ίδιο νεκροταφείο με δικούς μου ανθρώπους», πρόσθεσε στη συνέχεια, για τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή στο παιδί και το εγγονάκι της.

Η ερωτική επιστολή του δολοφόνου

Το λεύκωμα για το χωριό Λεκάνη στην Καβάλα, ήταν η αιτία η 31χρονη Αννα να γνωρίσει τον σύντροφο και μετέπειτα δολοφόνο της ίδιας και του μόλις 10 μηνών παιδιού τους. Μάλιστα, η επιστολή του 56χρονου κτηνοτρόφου προς εκείνη, που παρουσιάζει αποκλειστικά η εκπομπή του Mega «Live News», περιγράφει το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, η οποία κατέληξε στην ασύλληπτη τραγωδία. «Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου».

Ο 56χρονος καταθέτει την αγάπη του για εκείνη και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν ζευγάρι, όπως εκείνος το έχει πλάσει στο μυαλό του. «Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς, σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

Στην επιστολή του προς την Αννα, ο 56χρονος δείχνει να προσπαθεί για την αποδοχή του από την οικογένεια της 31χρονης, θεωρώντας ότι ίσως η διαφορά ηλικίας τους, σταθεί εμπόδιο. «Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας». Η Άννα και το 10 μηνών παιδάκι τους εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τον άνδρα που τότε έταζε μια ζωή γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA