Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο εκ των συλληφθέντων στην επιχείρηση της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, «Εσκο». Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» οι τελευταίες ώρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης η μητέρα του ενημερώθηκε από γιατρούς στον Ερυθρό Σταυρό πως θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως και συνέβη.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση Κούγια σε ιατροδικαστές - «Βέλη» σε δικηγόρους

Εξάλλου, ο 30χρονος, μέσω του δικηγόρου του, Δημήτρη Γκαβέλα, αρνείται όλες τις πράξεις που του αποδίδονται. «Βρέθηκε εκεί (σ.σ. στην Πολυτεχνειούπολη) για να δει τον αδερφό του. Μέσω του αδερφού, γιατί ο ίδιος νοσηλεύεται, αρνείται κάθε κατηγορία και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση. Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με αξιόποινες συμπεριφορές», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως σημειώνει ο δικηγόρος, ο πελάτης του «δέχεται ότι πήγαινε στον ευρύτερο χώρο της Πολυτεχνειούπολης για να συναντήσει τον αδερφό του». Σχετικά με το επεισόδιο με τον τραυματισμό της αστυνομικού, σημείωσε: «Έχω ακούσει διάφορες εκδοχές για αυτό. Ο ίδιος λέει ότι δεν την τραυμάτισε. Θα περιμένουμε να αποφασίσει η δικαιοσύνη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA