ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/10/2022 09:07

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτουν Ματίκα, Μακρυπούλια, Χαλκιάς, Σχίζα

Μια πλειάδα ηθοποιών θα παρελάσει σήμερα από το σανίδι του δικαστηρίου όπου δικάζεται ο πρώην συνάδελφός τους Πέτρος Φιλιππίδης για βιασμό κι απόπειρες βιασμού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτουν Ματίκα, Μακρυπούλια, Χαλκιάς, Σχίζα
Πέτρος Φιλιππίδης (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Αντί να παρελάσουν από το σανίδι του θεάτρου, θα παρελάσουν από το σανίδι του δικαστηρίου... Ο λόγος για 4 ηθοποιούς που θα καταθέσουν οι μισοί υπέρ και οι μισοί κατά του πρώην συναδέλφου τους, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η δίκη σήμερα (6/10) θα συνεχιστεί με την εξέταση της μάρτυρα-δημοσιογράφου, η οποία υπήρξε συνεργάτιδα του κατηγορούμενου επί σειρά ετών. Υστερα όμως από εισαγγελικό αίτημα, στα έδρανα θα βρεθούν για κατάθεση η Θάλεια Ματίκα, καθώς αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα να κλαίει. Επιπλέον, ως μάρτυρας θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε περίπτωση αντικατάστασης στο θέατρο Ηβη, αλλά και η Αλίνα Κωτσοβούλου για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο Ηβη για να αναλάβει ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες».

Από την άλλη πλευρά, μετά από το αίτημα της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν κληθεί ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, που συμμετείχαν στην ίδια παράσταση.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ