Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρης Πορτοσάλτε κατηγόρησε τόσο τους Ευρωπαίους όσο και τους εν Ελλάδι... καλοθελητές ότι κανείς δεν κατήγγειλε την Τουρκία για το απάνθρωπο παιχνίδι που παίζει στέλνοντας γυναικόπαιδα στις τρύπιες λέμβους με 8 και 10 μποφόρ, ούτε έσπευσε να συγχαρεί το Λιμενικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν ανθρώπους. «Δεν είδα κανέναν να καταγγέλλει πώς οι Τούρκοι διακινητές ανθρώπων, συνεργάζονται με τις εδώ ΜΚΟ για να τους υποδέχονται. Δεν είδα κανέναν ανθρωπιστή στην Ευρώπη, που μαζεύονται εκεί, αυτοί οι ερασιτέχνες κι επαγγελματίες ανθρωπιστές -κυρίως της Ευρώπης- να καταγγείλουν την Τουρκία ή να ακούσω για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που έσωσαν ανθρώπους, και να τους πουν συγχαρητήρια».

Παράλληλα κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι ανθρωπιστές αυτοί βοηθούνται από την εσωτερική πολιτική τάξη, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είδα καμία φωνούλα. Κάνουν την πάπια. Κανένας δεν καταγγέλλει ότι οι Τούρκοι συνεργάζονται με τους εδώ παραλήπτες. Το θέμα στο Αιγαίο, το μεταναστευτικό, είναι θέμα εθνικής ασφάλειας. Προστατεύουμε σύνορα» πρόσθεσε σχολιάζοντας τα χθεσινά ναυάγια σε Λέσβο και Κύθηρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA