Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, με την αυτοκτονία 90χρονου που διέμενε στο Παλαιοχώρι Δωριέων της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, το πρωί πήγε στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά. 

Διαβάστε ακόμη: Αγρίνιο: Αγριο ξύλο σε Λύκειο - Επίθεση σε μαθητές, γονείς, καθηγητές

Δυστυχώς ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης στην κηδεία του. Πριν προλάβουν και εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν τα έλεγε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοκτόνησε, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του αστυνομικού τμήματος Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA