Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την κατάθεση της Αλίνας Κοτσοβούλου ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της δίκης με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Το 2008 ήμουν στις “Κουζίνες”. Ήμουν βοηθός και βοηθούσα στην μετάφραση. Ήμουν και στο Μπακαλόγατο. Ήμουν και βοηθός στη παράσταση στο θέατρο Ηβη. Δυστυχώς όπως είπα και στον κ. Μίντζια την Άνοιξη που μου τηλεφώνησε δε θυμάμαι καθόλου αν έχω πάρει τηλέφωνο την πρώτη καταγγέλλουσα. Ένας βοηθός μπορεί να κάνει και 70 τηλέφωνα την ημέρα» είπε και ξεκαθάρισε πως δεν θυμάται ούτε εάν υπήρχε πρόθεση να προστεθεί ρόλος στην παράσταση «Κουζίνες».

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης - Μάρτυρας: Απολύθηκα λόγω της δίκης

«Την πρώτη καταγγέλλουσα τη γνώρισα στο θέατρο Μουσούρη όταν ερχόταν να δει τη μητέρα της. Δε θυμάμαι με τη συχνότητα ερχόταν. Δεν είχα κάποια προσωπική σχέση μαζί της για να την χαρακτηρίσω ενοχλητική ή μη ενοχλητική. Έχουν περάσει 14 χρόνια, δε θυμάμαι» σημείωσε η μάρτυρας.

  • Πολιτική αγωγή: Η πρώτη καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι την πήρατε για ένα ρόλο. Η μητέρα της ισχυρίζεται ότι μιλήσατε μεταξύ σας για την κόρη της;
  • Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι. Προφανώς αυτές οι κυρίες θυμούνται λεπτομέρειες…που τι να σας πω. Εγώ δε θυμάμαι.
  • Πολιτική αγωγή: Συμβαίνει σε ένα θεατρικό έργο να προστίθενται ή να αφαιρούνται ρολόι;
  • Μάρτυρας: Μπορεί να συμβεί αλλά αυτό θα συμβεί στο έργο εξ αρχής, όταν μεταφράζουμε το έργο. Δε συνηθίζεται κατά τη διάρκεια των προβών να γίνεται κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον από τη δίκη μου εμπειρία.
  • Πολιτική αγωγή: Θα μας πείτε για ένα περιστατικό με ένα καφέ;
  • Μάρτυρας: Έριξα ένα καφέ σε ένα τραπεζάκι που ήταν οι σημειώσεις του κατηγορουμένου. Νευρίασε παρά πολύ, κλώτσησε και χτύπησε κι έσπασε το πόδι του. Πρέπει να πήγε σε νοσοκομείο αλλά ήρθε στη βραδινή παράσταση.

Πέτρος Φιλιππίδης: Κλήση μάρτυρα

Την κλήση ενός μάρτυρα προκειμένου να καταθέσει σχετικά με το εάν η συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατέθεσε στο δικαστήριο σήμερα, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση το 2005 από τον κατηγορούμενο πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. «Αν πράγματι η μάρτυρας κακοποιήθηκε το 2005 από τον Πέτρο Φιλιππίδη έχει σημασία για το δικαστήριο σχετικά με την εκτίμηση της προσωπικότητας του κατηγορουμένου. Για το λόγο αυτό προτείνω να έρθει ένας από τους μάρτυρες που φέρονται να γνωρίζουν για την υπόθεση» ανέφερε η εισαγγελέας και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του σε επόμενη συνεδρίαση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA