Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 39χρονος για revenge porn. Ο άνδρας δημοσίευσε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο με προσωπικές στιγμές της 29χρονης πρώην συντρόφου του. Κρίθηκε ένοχος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάθεση της Αλίνας Κοτσοβούλου στη δίκη

Σύμφωνα με το grtimes.gr η 29χρονη είπε πως η ίδια ανακάλυψε το επίμαχο υλικό το Δεκέμβριο του 2018, όταν την ενημέρωσε πρόσωπο από το οικείο της περιβάλλον. Λίγο νωρίτερα χώρισε με τον κατηγορούμενο ύστερα από 5ετή σχέση. Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Η 29χρονη φέρεται να κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος κατέχει ακόμη το υλικό στο οποίο απεικονίζεται και αρνείται να της το δώσει. Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι το υλικό παρήχθη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της συντρόφου του. Μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA