Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος έβαλε στο στόχαστρο το ΚΚΕ και ζητά να τεθεί εκτός νόμου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής αναπαρήγαγε ένα δημοσίευμα για την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία, στο οποίο ζητάει κάτι αντίστοιχο να συμβεί και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναρωτήθηκε: «Εδώ γιατί καθυστερούμε;». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε «πληρωμένη» απάντηση στο Twitter από τη σελίδα του Οδηγητή, του περιοδικού της ΚΝΕ: «Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το σύστημα "καθυστερεί" να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος...».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις απόψεις του τις οποίες έχει αναρτήσει στα social media. Κάποιες ακραίες απόψεις του έχουν στοχοποιηθεί πολλές φορές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο, ο ίδιος εξακολουθεί να «ενοχλεί» μεγάλες μάζες πολιτών, αφού ο ίδιος ως δημόσιο πρόσωπο ακολουθείτε από χιλιάδες χρήστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA