Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκλεισε το μαγαζί που διατηρούσε στην Αλόννησο παρά το συμβόλαιο που ίσχυε έως το 2023 μετά τη «θύελλα» που προκλήθηκε με την υπόθεση revenge porn. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που νοίκιαζε ο πρώην παρουσιαστής μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και είπε ότι η συνεργασία του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έληξε. «Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Θα γίνει πάλι το παραδοσιακό καφενείο της κόρης μου της Θεοδώρας, όπως ήταν. Για κάποιους λόγους, αναγκαστήκαμε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει όμως το θέμα με τον τέως ενοικιαστή», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έφυγε μόνος του, χωρίς καμία πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλόμενα, δεν έχουμε κανένα θέμα με αυτό. Λύσαμε από κοινού το συμβόλαιο, χωρίς πίεση», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Διαβάστε ακόμηΒόλος: Στη φυλακή 46χρονος που ήθελε να κάψει τα πεθερικά του

Όσο για το αν έπαιξαν τον ρόλο τους στη λύση της συνεργασίας τους οι κατηγορίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ιδιοκτήτης απάντησε: «Αυτό εμάς δεν μας απασχολούσε. Ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας, γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA