Μενού
  • Α-
  • Α+

Εγκαίνια πραγματοποιούνται σήμερα (10/10) για τους τρεις νέους σταθμούς του μετρό στον Πειραιά. Πλέον η πρόσβαση στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας διευκολύνεται ενώ το επιβατικό κοινό θα μπορεί μέσα σε 50 λεπτά να πάει από τον Πειραιά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι τρεις νέοι σταθμοί που θα δοθούν στο επιβατικό κοινό είναι «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο». 

Διαβάστε ακόμη: Μετρό: Από τη Δευτέρα φτάνει και στον Πειραιά - Οι νέοι σταθμοί

Σχολιάζοντας τα εγκαίνια των σταθμών στον Πειραιά ο Αρης Πορτοσάλτε σημείωσε πως είναι ένα έργο «αριστούργημα» και «δεν πρέπει να είναι τζάμπα». «Εχουν ανεβάσει φωτογραφίες, δεν ξέρω αν έχετε δει, για τον σταθμό του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά. Είναι αριστούργημα και η πλατεία επίσης. Οσοι αγανακτούν στα Εξάρχεια ας δουν, υπάρχει παράδειγμα. Αυτό που θα εγκαινιάσει σήμερα ο πρωθυπουργός είναι ωραίο. Εδώ λοιπόν πρέπει να σημειώσουμε το εξής πράγμα: δεν μπορεί αυτό το πράγμα να είναι τζάμπα. Και μάλιστα αγανακτώ και αν ο προηγούμενος δεν με βάλει τζάμπα πρέπει να λήξει. Και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υποδομών πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι αυτό το έργο δεν πρέπει να είναι τζάμπα γιατί αν είναι τζάμπα σε έναν χρόνο δεν θα το έχουμε. Πρέπει να το πληρώσουμε όσοι απολαμβάνουμε αυτό το ωραίο έργο με τους τρεις καινούργιους σταθμούς. Δεν μπορεί να είναι τζάμπα το λιμάνι – αεροδρόμιο σε 55 λεπτά» ανέφερε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA