Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ένας 66χρονος άνδρας. Ο άνθρωπος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και φαίνεται πως δεν πρόλαβε να βγει από το φλεγόμενο σπίτι όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χθες Δευτέρα για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κούγκα και Καρατάσου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα του διώροφου κτιρίου, όπου στη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης βρέθηκε από τους πυροσβέστες το απανθρακωμένο σώμα του άτυχου άντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα emvolos.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο του θύματος και εξαπλώθηκε ταχύτατα στο υπόλοιπο διαμέρισμα, ενώ τα υπόλοιπα άτομα της επταμελούς οικογένειας πρόλαβαν να βγουν σώα από το σπίτι. Διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά και τον θάνατο του 66χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA