Μενού
  • Α-
  • Α+

Το έγγραφο που απέστειλε στον Δήμο Αθηναίων για τα τρία ηλικιωμένα σκυλιά τους που φιλοξενούνται σε καταφύγιο δημοσίευσε η Ηρώ Σαΐα. Στο έγγραφο που δημοσίευσε η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου αναγράφεται αίτημα των καλλιτεχνών για προσωρινή φιλοξενία του Ραν, της Νίτσας και του Λουκά, έως ότου βρεθεί λύση για τη φροντίδα τους. 

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Ξαρχάκος: Οι τρεις ηλικιωμένοι σκύλοι του κατέληξαν σε καταφύγιο - Οι αντιδράσεις και η απάντηση της συζύγου του

«Περίμενα αυτή τη Δευτέρα! Διότι η αλήθεια λάμπει στο φως του ήλιου. Ξέρω πως το καλό δε θα διαδοθεί (όπως πολύ εύκολα διαδόθηκε το κακό, το "αίμα" έχει αξία στις ανθρωποφαγίες) και καθόλου δε με πειράζει. Διότι η κακία είναι απέραντη! Όμως και το καλό, καμιά φορά λάμπει!!» έγραψε η Ηρώ Σαΐα. Στο έγγραφο το ζευγάρι ζητά τα κατοικίδια να φιλοξενηθούν το πολύ για μία εβδομάδα στο καταφύγιο, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvasiliki.christou.1650%2Fposts%2Fpfbid0294Le8Qm9zyAeZjXi3kKEjXwUZG1f1wsz9o7cSBujMr2kARgMx6Gj5FtBv83iBVfml&show_text=true&width=500

Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαΐα: Το έγγραφο στον δήμο Αθηναίων

Το έγγραφο προς τον δήμο Αθηναίων:

Αγαπητοί κύριοι, 

Μέλη της οικογένειάς μας είναι και τρία σκυλιά, ο Ραν, η Νίτσα και ο Λουκάς, τα οποία διαμένουν μόνιμα στην κατοικία μας στην Αίγινα. Οι άνθρωποι οι οποίοι τα φροντίζουν σε καθημερινή βάση, όταν εμείς δεν βρισκόμαστε εκεί, αποχώρησαν από την εργασία τους την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεδομένου ότι το διάστημα που μεσολάβησε από την ανακοίνωση της αποχώρησής τους μέχρι και την ημέρα αποχώρησης ήταν πολύ σύντομο, δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιον αντικαταστάτη. Ταυτόχρονα τα σκυλιά, όντας γερμανικοί ποιμενικοί, δεν μπορούν να μεταφερθούν στην οικία που διαμένουμε στο κέντρο της Αθήνας. Για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσαμε, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως φιλοξενηθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (μέγιστο 1 βδομάδα) και μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να τους παρέχει την φροντίδα που απαιτείται, στο καταφύγιο του Σωκράτη, που ανήκει στον Δήμο σας. 

Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε για το εάν αυτό είναι εφικτό αλλά και για τις οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις που θα προκύψουν από τη σύντομη διαμονή τους στο καταφύγιο. Σας ευχαριστώ θερμά και προσβλέπουμε στη θετική σας ανταπόκριση. 

Με εκτίμηση, 

Σταύρος Ξαρχάκος & Ηρώ Σαΐα».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Firosaiaofficial%2Fposts%2Fpfbid0VNpra9j7ndmkToHD3ezzaYxi4AV4brZPTzb4NR94FcwyP59jEJYs5kqeYuJXQ89Sl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA