Μενού
  • Α-
  • Α+

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων (κακούργημα) και οπλοκατοχή (πλημμέλημα) ασκήθηκε σε βάρος 53χρονου από τα Σεπόλια που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης. Ο άνδρας κατηγορείται πως εξέδιδε το παιδί έναντι αμοιβής και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη (12/10). Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα τα οποία φέρεται να βίασαν το κοριτσάκι πληρώνοντας 50 ευρώ στον συλληφθέντα. 

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη - Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονη. Ταυτόχρονα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος πίσω από τον 53χρονο. «Προκύπτει η εμπλοκή του επιχειρηματία που την εκμεταλλευόταν. Δείχνει να υπάρχει οργανωμένη έκθεση της ανήλικης σε εκμετάλλευσή της σε θέματα πορνείας» είπε χαρακτηριστικά κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Οικονόμου αποκάλυψε ακόμη και τις κλήσεις που έχουν βρει οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της υπηρεσίας ανηλίκων στο κινητό τηλέφωνο του ανήλικου κοριτσιού. «Από το τηλέφωνό της έχουν προκύψει κλήσεις προς κάποια άτομα και αποστολή βίντεο», είπε και τόνισε ότι αυτές οι επικοινωνίες θα ερευνηθούν, απαντώντας στην ερώτηση αν ο 53χρονος ανάγκαζε το παιδί να επικοινωνεί. Οι έρευνες συνεχίζονται και χρειάζεται χρόνος καθώς τα ευρήματα είναι πολλά αλλά «οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Οικονόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA