Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις γύρω από την φρικτή υπόθεση παιδοβιασμού και κατάχρησης ενός 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Ενώ τα νέα στοιχεία οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της «διακεκριμένης μαστροπείας» την ίδια στιγμή οι Αρχές βρίσκονται κοντά και στην σύλληψη ενός άλλου ατόμου που βρίσκεται στον στενό οικογενειακό κύκλο του 53χρονου Ηλία Μίχου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το εν λόγω άτομο φέρεται να έδωσε χρήματα σε συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να «κουκουλώσει» την υπόθεση. Ακόμη, η μητέρα φαίνεται πως ζητούσε χρήματα από το περιβάλλον του 53χρονου και μάλιστα φέρεται να της είχαν δώσει τουλάχιστον 2 φορές, σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους. Την τρίτη φορά η πλευρά του 53χρονου αρνήθηκε ενώ εκείνη επέμενε πως «έχει έξοδα». 

Διαβάστε ακόμη: Σφακιανάκης: Αυτά είναι τα σύμβολα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές

Μετά την σύλληψη της μητέρας οι αστυνομικοί επανεξετάζουν τόσο την 12χρονη όσο και τα μεγαλύτερα αδέλφια της με συγκεκριμένα ερωτήματα. Αρχικά θέλουν να επιβεβαιώσουν εάν ισχύουν οι καταγγελίες της εκπροσώπου των εκδιδομένων γυναικών, που ανέφερε ότι ο 53χρονος οδήγησε την 12χρονη τρεις φορές στον οίκο ανοχής που η ίδια διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να την δώσει σε παιδόφιλο για σεξουαλική κακοποίηση. Στη συνέχεια θέλουν να διερευνήσουν τις ενδείξεις και για δεύτερο θύμα από τα 8 αδέλφια, κάτι που θα επιχειρήσουν με προσεκτική εξέταση των μεγαλύτερων παιδιών από ειδικούς ανακριτές παιδοψυχολόγους. Το σύνολο όλων των ευρημάτων, των στοιχείων και των καταθέσεων θα διαβιβαστούν στην Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για αξιολόγηση και πιθανή άσκηση και νέων ποινικών διώξεων.

Σεπόλια: Τα εμβάσματα που λάμβανε η μητέρα της 12χρονης

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι η μητέρα της 12χρονης λάμβανε εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον 53χρονο, με τα ποσά να ταυτίζονται με αυτά που κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν οι «πελάτες» - βιαστές της για να ασελγήσουν στο κορμάκι της. Σε βάρος της μητέρας της 12χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού και αυτή την ώρα την εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι υποψίες για τη μητέρα της 12χρονης είχαν ξεκινήσει να υπάρχουν από το γεγονός ότι υποστήριζε ότι δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της για τουλάχιστον έναν χρόνο, πηγαίνοντας στα ραντεβού που έκλεινε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Μάλιστα, αν και πολλοί έλεγαν ότι η οικογένεια έχει οικονομικά προβλήματα, η 12χρονη είχε εμφανιστεί στο σπίτι με ακριβό κινητό τηλέφωνο και η μητέρα δεν αναρωτήθηκε ποτέ με τι χρήματα το αγόρασε ενώ συγγενικά της πρόσωπα αντέδρασαν κατευθείαν.

Πάντως, η μητέρα της 12χρονης λίγες ημέρες πριν είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγος του 53χρονου επιχείρησε να την δωροδοκήσει για να μην καταγγείλει τη σοκαριστική υπόθεση στις Αρχές. «...μου είπε "Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας". Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.  Παράλληλα, η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, δήλωσε πως αν ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον σκοτώσει. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA