Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να είναι το πανελλήνιο με όλα όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια που βιαζόταν επανειλημμένα και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, πόσο μάλλον μετά το άκουσμα της είδησης πως συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού, κατηγορούμενη για μαστροπεία. Ετσι πολύς είναι ο κόσμος που έχει εκφράσει μέσω των social media, τον αποτροπιασμό του για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του γνωστού ηθοποιού, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram έδειξε την αγανάκτησή του για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία ανεβάζοντας μία φωτογραφία που ουσιαστικά... τα λέει όλα! Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε μία εικόνα όπου απεικονίζεται ένα πανό με σύνθημα κατά των βιαστών στο γήπεδο της ομάδας του, του Παναθηναϊκού. Στο πανό αναφέρεται το παρακάτω εύγλωττο σύνθημα: «Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική, ξύλο και γ... σε κάθε βιαστή…».

https://www.instagram.com/p/CjnISa6IBLf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA