Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν εφιάλτη έζησε η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια για πέντε ολόκληρα 24ωρα στα χέρια έξι ανδρών, οι οποίοι την απήγαγαν και υπό την απειλή όπλων τη βίασαν. Το κορίτσι, τελικά κατάφερε να διαφύγει της προσοχής τους, βρήκε ένα ταξί και κάλεσε τη μητέρα της, η οποία την παρέλαβε κοντά στα ΚΤΕΛ του Μαρκόπουλου, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις της μητέρας που περιγράφει την κόλαση που πέρασε η κόρη της: «Είναι πολύ φοβισμένη, κλαίει συνέχεια, φοβάται ότι θα την απαγάγουν ξανά και δεν πηγαίνει πουθενά. Θέλω να την πάρω και να φύγουμε μακριά για να μην την ξαναπάρουν ποτέ από κοντά μου. Το παιδί μου είπε ότι ήταν πέντε με έξι άτομα μέσα στο σπίτι όπου τη βίαζαν και δεν την άφηναν να φύγει. Μια κόλαση ήταν αυτό που έζησε το κοριτσάκι μου. Την απειλούσαν με τα πιστόλια τους και της έλεγαν "θα σκοτώσουμε τον πατέρα και τη μητέρα σου, αν μας κάνουν μήνυση", της έβγαλαν τα φρύδια και της έβαψαν τα μαλλιά για να μην είναι αναγνωρίσιμη».

«Τη βίαζαν κάθε μέρα και δεν είχαν σκοπό να την αφήσουν ελεύθερη. Θα την έβαζαν σε διάφορα κυκλώματα και δεν θα την έβρισκα ποτέ. Η ψυχή της έχει γίνει κομμάτια, δεν μπορεί να συνέλθει το παιδί. Ευτυχώς, βρήκε τη δύναμη και κατάφερε να δραπετεύσει από αυτά τα κτήνη γιατί το μαρτύριο της δεν θα τελείωνε ποτέ. Όταν με πήρε τηλέφωνο και πήγα με τον πατέρα της να την πάρουμε από το σημείο στο οποίο βρισκόταν, παραλίγο να μην αναγνωρίσω το παιδί μου από τα βασανιστήρια που έχει υποστεί. Προσπαθώ να την ηρεμήσω, να την κάνω να νιώσει ότι είναι ασφαλής με την οικογένειά της, αλλά το παιδί μου είναι τρομαγμένο. Οι εφιάλτες της δεν την αφήνουν σε ησυχία. Τα αδέρφια της, φοβούνται και αυτά. Της έκαναν μεγάλο κακό, θέλω να τους βρει η Αστυνομία και να τιμωρηθούν» καταλήγει η κυρία Μαρία.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, την περασμένη Πέμπτη, η μητέρα της Μαρκέλλας αποκάλυψε πως γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες: «Τρελάθηκα όταν την είδα που έκλαιγε. Τρομαγμένη, έκλαιγε. Έφυγε μόνη της. Το έσκασε από αυτόν. Πήρε κάτι λεφτά από τον… 30 ευρώ. Δεν ξέρω που πήγε ο … και την άφησε μόνη της στο αυτοκίνητο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του 30χρονου και των πέντε ανδρών έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό κατά συρροή, και παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό»

Μάλιστα, η νεαρή Μαρκέλλα Τ. που απήχθη στις 7 Οκτωβρίου από τη Νίκαια, έχει απαχθεί ξανά στο παρελθόν από τον ίδιο δράστη, τον οποίο γνωρίζει η οικογένειά της. Η κυρία Μαρία μητέρα της 14χρονης κοπέλας είπε επωνύμως στον αέρα του Open ότι «είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό από τον Σ.Ζ» και πρόσθεσε πως δεν είχαν διένεξη οι οικογένειές τους (σ.σ.: πρόκειται για οικογένειες Ρομά). «Πριν να πάρει την κόρη μου, με είχε βοηθήσει η γυναίκα του πριν από 20 μέρες σε κάτι που ήθελα. Τη γνώριζα καλά» τόνισε και πρόσθεσε πως: «δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί πήρε το παιδί. Ηθελε να κάνει κακό σε μας, ήθελε κάτι άλλο από εμάς, ήθελε να κάνει κάτι στο παιδί...». Κατέληξε δε λέγοντας πως τα πλήρη στοιχεία του άρπαγα τα έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 14χρονης

Το βράδυ της Παρασκευής (7/10) όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν. Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην Αστυνομία και ενεργοποιήθηκε συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA