Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η περιγραφή του συζύγου της γυναίκας που αγνοούνταν από χθες στην Αγία Πελαγία της Κρήτης και εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα σήμερα Κυριακή, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους. Μάλιστα ο σύζυγος της 47χρονης ήταν εκείνος που εντόπισε τη σορό της άτυχης γυναίκας να επιπλέει στα νερά της παραλίας της Αγίας Πελαγίας, με αποτέλεσμα να βγάλει τα ρούχα του και να βουτήξει για να φτάσει κοντά της, καθώς όταν ενημέρωσε τους δύτες ότι έβλεπε το σώμα της συζύγου του, εκείνοι του απάντησαν: «Οχι, είναι μαξιλάρι». «Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Οταν έφτασαν σε εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο άνδρας.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο για να παραλάβουν την άτυχη γυναίκα μεταφέροντάς τη στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε πάει μαζί με τον 50χρονο άνδρα που βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, για να καθαρίσουν κάτι σπίτια στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ο άτυχος οδηγός εντοπίστηκε χθες νεκρός στο αυτοκίνητό του που είχε σφηνωθεί στο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής. Η γυναίκα σύμφωνα με τις μαρτυρίες είχε βγει από το αμάξι με αποτέλεσμα να την παρασύρουν τα ορμητικά νερά.

Την άτυχη γυναίκα από τη Ρωσία που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο αναζητούσαν από το πρωί άνδρες του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, δύτες, αστυνομικοί, κάτοικοι και εθελοντές. Με κάθε διαθέσιμο μέσο, χρησιμοποιώντας ακόμα και drones, ερευνάται η θάλασσα, η ακτή και οι δρόμοι ώστε να βρεθεί κάποιο ίχνος της, σύμφωνα με το cretapost.gr. Μεγάλη δυσκολία σε αυτό το έργο αποτελεί το γεγονός πως όλη η περιοχή έχει σκεπαστεί με λάσπη ενώ ογκώδη αντικείμενα έχουν μετατραπεί μαζί με αυτοκίνητα και άλλα φερτά υλικά σε μία άμορφη μάζα. Η άτυχη γυναίκα είχε πάει μαζί με τον 50χρονο για να καθαρίσουν κάτι σπίτια στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ο οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ από εχθές μέχρι σήμερα αγνοούνταν τα ίχνη της 50χρονης.

Συγκλονίζει ο σύζυγος: «Η γυναίκα μου έκλαιγε στο τηλέφωνο»

Συγκλονίζει τόσο ο σύζυγος όσο και τα ανήλικα παιδιά της άτυχης 50χρονης που συμμετείχαν στις έρευνες. Ο άνδρας της μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», ανέφερε πως μία ώρα από όταν είχαν φύγει από το σπίτι τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν πως βρέχει πολύ και θα φύγουν. «Η γυναίκα μου έκλαιγε και φώναζε. Μέσα σε ένα λεπτό μας ξαναπήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να καλέσουμε το 112»

«Όταν μιλούσε ο Κώστας άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει πιο έντονα. Έκανε σαν τρελή. Πήραμε το 112 και τους είπαμε τι συμβαίνει», λέει ο ίδιος. Ο άνδρας τού είπε «έχει πάρει το νερό το αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι να κάνω». Όπως προσθέτει, έπειτα χάθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία και δεν ξαναμίλησαν έκτοτε. Κάποια στιγμή, μαζί με τον γιο του μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος -μαζί με τις αρμόδιες Αρχές. «Εγώ με τον γιο μου (σ.σ. βρήκαν τον νεκρό άνδρα)», συμπληρώνει ο ίδιος περιγράφοντας όσα βίωσε και λέει πως «είχε πολλά χτυπήματα ο Κώστας, κάπου τράκαρε πρώτα το αμάξι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA