Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον μάταιο τούτο κόσμο έδειξε την μεγαλοψυχία του, συγκινώντας το πανελλήνιο και κάνοντας τον κόσμο να τον αγαπήσει και να τον θαυμάσει ακόμα περισσότερο για το ήθος του. Ο θανών έγραψε ότι θα δημοπρατηθούν τα ολυμπιακά του μετάλλια με σκοπό τα έσοδα να δοθούν για την δημιουργία δομών υποστήριξης παιδιών. Η οικογένειά του, ήρθε την ημέρα της κηδείας, που αποχαιρετούσε τον δικό της άνθρωπο, να μην ξεχάσει την ανθρωπιά της, δείχνοντας ότι το μεγαλείο ψυχής είναι τελικά... οικογενειακή αρετή.

Οπως τόνισε στο ρεπορτάζ του ο Χρήστος Νικολαΐδης στον ΣΚΑΪ, η οικογένεια του θανόντα αποφάσισε να δώσει μέρος των εσόδων στους πληγέντες της Κρήτης, που θρήνησαν τον χαμό δύο συντοπιτών τους, που παρασύρθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν από ορμητικό χείμαρρο στην Αγία Πελαγία.

Συγκινητική και η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ αποκάλυψε μία ακόμα πτυχή της χθεσινής αποφράδας μέρας για την οικογένεια Νικολαΐδη, που αφορά στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε επισκεφθεί τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη όταν είχε κάνει την πρώτη δύσκολη επέμβαση για τον καρκίνο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Τότε, ο Ολυμπιονίκης, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Τσίπρα για τη στήριξή του στον αγώνα που έδινε, του χάρισε την δάδα της λαμπαδηδρομίας των Αγώνων του Σίδνεϊ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την επέστρεψε χθες στην οικογένειά του για να συμπεριληφθεί μαζί με τα ολυμπιακά μετάλλια στην δημοπρασία που ζήτησε ο θανών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA