Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων πέταξε πέτρες και φωτοβολίδες κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν κοντά στην κεντρική βιβλιοθήκη. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, σύμφωνα με το grtimes, απάντησαν με κρότου λάμψης και οι συγκεντρωμένοι φέρονται να διέφυγαν προς το κτίριο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. 

Οι συγκεντρωμένοι φοιτητές βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της Πρυτανείας στον 7ο όροφο του κτηρίου διοίκησης του ΑΠθ, διαμαρτυρόμενοι για την πτώση του φοιτητή της Νομικής από τον τρίτο όροφο της Σχολής. Δεκάδες φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο της διοίκησης, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης για τις 12.00 μμ διαμαρτυρίας, ανέβηκαν έως τον 7ο όροφο και φώναξαν συνθήματα κατά του Πρύτανη και των Αρχών του ΑΠΘ, ζητώντας επίμονα να βγει κάποιος και να τους μιλήσει. Οι φοιτητές έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για την πτώση του φοιτητή του ΑΠΘ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA