Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο Ηλίας Μίχος που έχει προφυλακιστεί θεωρείται από την αστυνομία ως ο άνθρωπος που βίαζε και έκλεινε ραντεβού με βιαστές που κακοποιούσαν το παιδί. Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί επίσης ο Γιάννης Σοφιανίδης και η μητέρα του 12χρονου. Την Τετάρτη (19/10) προφυλακίστηκαν επίσης ο 34χρονος Ε.Κ. και ο 33χρονος Α.Λ. ενώ για τον 36χρονο που έχει συλληφθεί θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προφυλακιστέοι δύο συλληφθέντες - Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει για τον 36χρονο

Σύμφωνα με το MEGA, τα κινητά μέσα από τα οποία κλείνονταν ραντεβού είναι «πακιστανικά». Το πρώτο κινητό που χρησιμοποιούσε η ανήλικη, είναι καταχωρημένο στο όνομα MOZAMEL H, στην διεύθυνση Αγάθωνος και στο ίδιο αυτό όνομα υπάρχουν καταχωρημένα συνολικά 8 κινητά. Το δεύτερο κινητό που χρησιμοποιούσε η 12χρορνη είναι καταχωρημένο στο όνομα KENZHE I, στη διεύθυνση Αμισού και στο ίδιο όνομα βρίσκονται συνολικά 20 κινητά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA