Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για το εύρημα σε κάδο απορριμμάτων όπου εντοπίστηκαν περισσότεροι από 500 κάλυκες. Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Χαϊδαρίου εντόπισαν μέσα σε κάδο ανακύκλωσης συνολικά 597 κάλυκες! Οι σφαίρες, διαφόρων όπλων και διαφορετικών διαμετρημάτων ήταν «γεμάτες» δηλαδή πρόκειται για βλήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι αυτό ανησυχεί περισσότερο τις Αρχές που έχουν κινητοποιηθεί ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα.

Οπως μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, σε κάδο επί της οδού Ηπείρου, βρέθηκαν συνολικά 597 κάλυκες με την αστυνομία να ερευνά αν υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος σε παρακείμενα κτήρια έτσι ώστε να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν και να πιάσουν αυτόν που πέταξε τις σφαίρες στα σκουπίδια. Παράλληλα, οι κάλυκες έχουν παραδοθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε σειρές που έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA