Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα της ανόδου, λίγο πιο πάνω από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής στο ύψος της πεζογέφυρας. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα με το ένα εξ αυτών να ντεραπάρει και να εγκλωβίζεται ο οδηγός του. Η Πυροσβεστική έσπευσε κι απεγκλώβισε τον οδηγό, του οποίου η ζωή δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ τραυματίστηκε κι ένας ακόμη οδηγός, ωστόσο, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Στον οδηγό του αναποδογυρισμένου αυτοκινήτου τοποθετήθηκε κολάρο και τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον διακομίσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ηταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που ο οδηγός του ντεραπαρισμένου οχήματος βρέθηκε στα πίσω καθίσματα.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν αρχικά να τον βγάλουν από την πίσω αριστερή πόρτα, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς είχε «καθίσει» σχεδόν όλος ο «ουρανός» του αυτοκινήτου κι εν τέλει τον έβγαλαν από την πίσω δεξιά πόρτα με... χειρουργικές κινήσεις, τοποθετώντας του κολάρο όπως ορίζει το πρωτόκολλο και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ που τον διακόμισε στο νοσοκομείο.

Ηταν πολύ σημαντική και η συμβολή των γιατρών του ΙΚΑ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο που έγινε το τροχαίο, καθώς πριν φτάσει το ΕΚΑΒ έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους οδηγούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA