Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση για την αρρωστημένη υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα μια 12χρονη πήρε ο ιερέας της περιοχής, ο οποίος ανέφερε ότι ενεπλάκη το όνομά του σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Ο πατήρ Νικόλαος, εφημέριος του ναού του Εσταυρωμένου, διέψευσε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πως κατέληξε στο νοσοκομείο, σημειώνοντας «καταδικάζουμε όλη αυτή την ενέργεια (σ.σ. του Ηλία Μίχου). Να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειες και εμμέσως βιαζόμαστε και εμείς. Παρακαλούμε τους δημοσιογράφους να μας αφήσουν ήσυχους εμάς και τις οικογένειές μας. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται».

Σχετικά με την υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, ο ιερέας υποστήριξε ότι γνώριζε τον Ηλία Μίχο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά ότι στην εκκλησία του εμφανιζόταν τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο στο πλαίσιο των καθηκόντων του. Σημείωσε ότι ο 53χρονος επιχειρούσε να χτίσει συγκεκριμένο προφίλ, ενώ αναφορικά με φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον απεικονίζει με τον προφυλακισμένο ανέφερε «συναντηθήκαμε έξω από το μαγαζί του, ενώ υπήρχαν γύρω στους 40 καλεσμένους. Πήγα γιατί ένιωθα υποχρέωση, επειδή βοηθούσε τον ναό με προϊόντα καθαριστικά».

«Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, δεν γνωρίζω το κοριτσάκι που βιάστηκε κυρίως ψυχικά» υποστήριξε για να συμπληρώσει «στοχεύουν τον ναό, στοχεύουν εμένα, βιάζουν την οικογένειά μου. Κάθομαι και ασχολούμαι με έναν εγκληματία, με έναν άνθρωπο άκρως παραβατικό. Γιατί μας έδωσε κάποια καθαριστικά κι ένιωσα την υποχρέωση να τον συναντήσω επειδή μας έδινε καθαριστικά μια φορά τον μήνα».

Ανέφερε, ακόμη, ότι είχε κάποιες σχέσεις με τη σύζυγο του Μίχου, καθώς ήταν διαμερισματική σύμβουλος, ενώ επανέλαβε ότι ο Μίχος κρυβόταν πάρα πολύ καλά και πως δεν είχαν καταλάβει τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, ο γνωστός ιερέας διακομίστηκε στο νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του λογω εμπλοκής του στην υπόθεση. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο ιερέας είχε διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού άνθρωπος από το περιβάλλον του τον είχε βρει λιπόθυμο στο σπίτι του, κάτι που τελικά διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο ιερέας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA