Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρόσωπο που ευθύνεται για την οικογενειακή τραγωδία της περιοχή Παλαιόχωρα Ημαθίας συνεχίζει να αναζητά η αστυνομία. Πρόκειται για τον οδηγό που το βράδυ της Παρασκευής παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μία μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της με αποτέλεσμα η 15χρονη κόρη να χάσει τη ζωή της, η 11χρονη να νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη με κατάγματα και η ίδια η 37χρονη γυναίκα να δίνει μάχη στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Βέροιας. Μετά το τροχαίο, ο νεαρός οδηγός εξαφανίστηκε και οι αρχές τον αναζητούν για να τον συλλάβουν. Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Διαβάστε ακόμη: Ημαθία: Τι συνέβη πριν από το δυστύχημα με τη 15χρονη - Αλλαξε φωτογραφίες ο οδηγός

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή με τις μαρτυρίες ανθρώπων που τον είχαν δει τη μοιραία ημέρα να δίνουν τις λεπτομέρειες πριν από το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενείς της 15χρονης και κατοίκους της περιοχής, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ο νεαρός βρισκόταν σε γλέντι και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Την ίδια στιγμή άλλος κάτοικος του χωριού μιλώντας στην εφημερίδα Μακεδονία δίνει μία ακόμη διάσταση. Μάλωσε άγρια με την γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο το οποίο είχε παραλάβει πριν από 15 ημέρες. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι» λέει.

Σύμφωνα με τους κατοίκους που τον γνωρίζουν και έδωσαν πληροφορίες στις αρχές για αυτόν, πρόκειται για έναν νεαρό Ρομά, περίπου 25 ετών, που ζει και αυτός στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα. Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του μαύρου ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA