Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε ένα κορίτσι 15 ετών και τραυμάτισε τη μητέρα και την ανήλικη αδερφή του. Ο 28χρονος φέρεται να προσκόμισε και όλα τα έγγραφα για την νόμιμη κυκλοφορία του οχήματός του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποχώρησε από το τμήμα καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Διαβάστε ακόμη: Ημαθία: Πυροβόλησαν το σπίτι του 28χρονου που ταυτοποιήθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή Παλαιοχώρι Ημαθίας με το 15χρονος κορίτσι να σκοτώνεται ακαριαία. Μετά την παράσυρση ο 28χρονος Ρομά εγκατέλειψε τα θύματα στο σημείο και εξαφανίστηκε, μέχρι και σήμερα το πρωί που εμφανίστηκε στην αστυνομία.

Η μητέρα του κοριτσιού δίνει μάχη για τη ζωή της νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βέροιας, ενώ το 11χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA