Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται το δίδυμο αδερφάκι του βρέφους το οποίο πέθανε από σηψαιμία στον Βόλο την Πέμπτη (27/10). Το μωρό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου. Ταυτόχρονα, ερωτήματα προκαλεί γιατί τα παιδιά δε μεταφέρθηκαν νωρίτερα στο νοσοκομείο, αφού για 5 μέρες ψήνονταν στον πυρετό, προτού οι γονείς τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Από σηψαιμία ο θάνατος του μωρού - Σε κρίσιμη κατάσταση το δίδυμο αδελφάκι του

Το 18 μηνών παιδάκι που ξεψύχησε στην ανάνηψη, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου, συνοδευόμενο και από την παιδίατρο που το παρακολουθούσε, η οποία νωρίτερα του είχε κάνει και ΚΑΡΠΑ. Οι γιατροί του νοσοκομείου στον Βόλο αποφάσισαν αμέσως να διασωληνωθεί. Κατέβαλαν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά το παιδάκι δεν ανακτούσε σφυγμό και τελικά εξέπνευσε. «Το παιδί είχε πέντε ημέρες πυρετό, όπως ενημερωθήκαμε. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Δεν είχε σφυγμό και η κλινική του εικόνα, μάς έδειξε βαριά σηψαιμία», δήλωσαν οι γιατροί στα gegonota.news. Οι εξετάσεις θα αποκαλύψουν το μικρόβιο, τόνισαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA